Oproep naar nieuwjaarswensen voor 2024

Op woensdagvooravond 27 december nodigen we opnieuw alle kinderen uit de Tieltse regio om hun mooiste wensen voor onze camera’s te brengen. De kinderen worden in deze unieke ervaring geloodst door presentatoren Lien Depauw en Andries Verlinden. Het huiselijke decor werd door enkele SartoTV-medewerkers ontworpen en opgebouwd.

Jaarlijks ziet de vereniging dat er ook kinderen aanwezig zijn waarvan een familielid in het ziekenhuis verblijft of in het woon- en zorgcentrum woont. Zo krijgen de papa, mama, oma of opa de nieuwjaarswensen van hun kleine bengels te zien en te horen, nog voor ze die dag op bezoek zijn gekomen. 

De montage wordt op nieuwjaarsdag doorlopend uitgezonden. Ze is te bekijken in de inkomhal van het ziekenhuis, op alle kamers in het ziekenhuis en woon- en zorgcentrum en via de website www.sarto-tv.be

De kinderen die meegewerkt hebben krijgen na de opname het volledige programma in de bus.

Praktisch: opname tussen 17 uur en 18u30 op woensdagvooravond 27 december in de Ensorzaal, woon- en zorgcentrum Samen, Krommewalstraat 9 in Tielt.